Naturopatia

La naturopatia és la ciència que estudia les propietats i les aplicacions d'elements naturals amb la finalitat de mantenir i / o recuperar la salut.

 

Es considera a l'ésser humà com a cos i ment, tractant dolències corporals a partir d'equilibrar emocions, precursores de la malaltia, amb les Flors de Bach i a través de l'alimentació o Dietoteràpia, ja que es considera que som el que mengem.


La naturopatia pretén que l'organisme de cada ésser humà trobi, per mitjans naturals, una manera d'autocuració. Preconitza l'ús de remeis naturals per mantenir la salut, i pretén ensinistrar l'organisme perquè sigui per si sol capaç d'eliminar tot el que el perjudica.


La naturopatia és capaç de tractar qualsevol trastorn de salut, no obstant això són sorprenents els casos d'èxit per recuperar l'equilibri i la funció hepàtica o renal, tractar malalties autoimmunes, sobrepès, al·lèrgies, malalties de caràcter inflamatori com els reumatismes, trastorns digestius,. ..

En Naturopatia es considera que som el que mengem, així la Dietoteràpia es basa en buscar l'equilibri de l'organisme a través dels aliments i les seves propietats curatives.

Dietoterapia

Moltes vegades no és suficient una bona alimentació per equilibrar al nostre organisme, llavors apliquem suplement nutricionals a major concentració, ajudant a una mes ràpida recuperació de la disfunció tractada

Suplementació Nutricional
Fitoterapia

Las propiedades terapéuticas de las plantas aplicadas al bienestar de las personas.

Flors de Bach

38 Preparats Florals estudiats pel Científic Ingles Eduard Bach, que posseeixen la propietat d'equilibrar 38 emocions diferents, per tal d'equilibrar la nostra ment i al mateix temps al nostre cos.

Per a més informació: 937 89 97 52

C/ Antoni Maura 5, 08225 - Terrassa

CENTRE MATADEPERA

Carretera de Terrassa, 2

08230, Matadepera

CENTRE TERRASSA

C/ Antoni Maura, 5

08225, Terrassa

Tel Matadepera: 938 54 41 32

Tel Terrassa: 937 89 97 52

mullesm@hotmail.com

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon

© 2017 by Erik Roldán. Contact erikroldan97@gmail.com