La combinació d'una selecció de principis actius botànics, marins i minerals fan de Perfection el complement ideal de l'aplicació del producte d'us tòpic pel tractament de cara i cos segons el mètode d'aprimament i benestar que recomana l'Equip Mèdic de Centre Messegue

Concentrats de plantes 100% naturals anomenats Tissanes, riques en oligoelements que diluïdes amb aigua es transformen en infusions instantànies per a tractar diferents inastetismes facials i corporals. Combinades amb una pauta d'alimentació mediterrània hipocalòrica i enriquides amb els complements nutricionals Nutriètica conformen un mètode d'aprimament saludable i desintoxicant de l'organisme dissenyat per l'Equip Mèdic de Centre Messegue.

Línia cosmecèutica 100% natural americana on els principis actius es deshidraten, liofilitzen i micronitzen per a la seva conservació. Plantes i components naturals seleccionats d'arreu del mon i tractats als seus laboratoris on estan encapsulats per a múltiples patents de liposomes d'origen natural capaços de vehiculitzar l'absorció dels actius al més profund de la permís. Convertint aquesta exclusiva gamma de productes líder mundial de consum en més de 100 països i en especial en grans ressorts i spas. Pevonia present a la cerimònia dels Òscars ha estat galardonada amb múltiples premis de reconeixement internacional, i ara disponible a Matadepera.

Medicina Estètica

Aprimament

Mesoteràpia

Factors de creixement plaquetar

Botox Facial

Peeling químic

Reompliments Facials

Alimentació

Mètode infal·lible per cremar greix de zones rebels en molt poc temps, de manera equilibrada i saludable a través de l'alimentació, segons els estudis nutricionals de l'Equip Mèdic de Centre Messegue.
Mètode Normoprotèic que combina Tisanes depurants del Dr. Messegue amb Alimentació Mediterrània i dosis d'Aminoàcids Essencials per a la nostra nutrició, a fi d'aprimar i reafirmar el cos equilibradament.

Consulta dieta Mètode Messegue

Consulta de Dietoteràpia

Dietoteràpia: com preservar la salut a través de les propietats terapèutiques dels aliments 

Sense cost

Prmieres Visites

Sense cost

Sense cost

Prmieres Visites

Sense cost

Tissanería

Concentrats naturals de plantes i aigues minerals suisses riques en oligoelements fomulats pel Dr. Messegue amb propietats depuratives i desintoxicants de l'organisme. 

Per diluïr amb aigüa que es transformen en una infusió instantànea

Remodelament corporal

Perds un mínim de 20 cm de contorn corporal en una sessió de 1h

Efecte produït gràcies a la combinació de 31 plantes seleccionades de les Tissanes del Dr. Maurice Messegue, que aplicades sobre el cos en forma de mascarèta són vehiculitzades per un vendatge compresiu impregnat amb aigüa de mar calenta. Proporcionant un efecte depurant de l'organisme lipolític i reafirmant.

Totalment natural

Programa Corporal Reductor

T-Modela

Voluptuós tractament corporal reafirmant a base de cítrics. Combinació d'exfoliació, embolcall i massatge remodelant del cos.

Tractament Lumafirm

La preso teràpia és un mètode terapèutic utilitzat en medicina estètica per estimular el drenatge limfàtic i la circulació perifèrica. Consisteix en un massatge per estimulació mecànica, aplicant diverses pressions sobre les zones a tractar amb moviments de bombament i empenta, activant la circulació, per tal de corregir alteracions en el sistema circulatori o limfàtic.

Preso Teràpia

Embolcall corporal de cafè verd micronitzat amb potent efecte lipolític, ideal per a aquelles persones amb problemes de tiroides.

Embolcall de cafè verd

Embolcall reductor i reafirmant a bàse de fulles d'algues Kelp totalment naturals que aplicades sobre la pell preparada prèviament amb una mascarèta de wasabi i gengíbre multipliquen per 4 els resultats dels embolcalls tradicionals.

Embolcall d'algues Kelp

Purifica i oxigena la pell amb una exfoliació corporal i un embolcall de sals de mar i fruites tropicals. El seu efecte drenant ajuda a eliminar líquids, toxines i impureses que s'acumulen a la pell, afavorint la seva oxigenació.
Tractament de benestar recomanat per a persones amb retenció de líquids. Es realitzen sessions de peeling i posterior hidratació de la pell, per obtenir de forma gradual una pell llisa i ferma.

* Es recomana una vegada al mes i abans d'iniciar qualsevol tractament corporal.

Peeling Corporal Tropical

Tractaments Facials

Tot l'estrès i cansament diari es va acumulant a poc a poc en tot el nostre cos i més encara es reflecteix en la nostra cara. Abans de realitzar cap tractament específic hem de fer una neteja i una exfoliació acurada d'acord amb les exigències de les diferents epidermis (seca, mixta o grassa i sensible). És un tractament bàsic facial per augmentar la capacitat d'absorció de la pell i estimular la renovació cel·lular. 

Higiene Facial Pevonia

Tractament facial lífting i normalitzador de la pigmentació a bàse de Sorgo i Elastina naturals produèixen una gran lluminositat i reafirmació a la pell.

Tractament facial Pevonia

Luma Firm

Tractament facial apte per a tot tipus de pell que aporta una extraordinària lluminositat i fermesa de la pell, gràcies a les propietats de la vitamina C com a antioxidant normalitzant de la pigmentació i activadora de la producció de col·làgen.

Tractament facial Pevonia

vitamina C

Tractament estimulant de la producció de cèl·lules mare epitelialsi dèrmiques a base d'Argan

Un luxós tractament per a aportar tota la vitalitat perduda a la pell.

Tractament facial Pevonia

de Cèl·lules Mare d'Argan

Tractament reparador personalitzat anti edat a bàse de col·làgen elastina i ADN marí. 

Tractament facial Pevonia

Power Repair

Tractament regenerador de les línies d'expressió a base de caviar totalmetn natural amb propietats nutricionals hembrionàries excel·lents per a la nutrició de la pell.

Tractament facial Pevonia

My Oxy Caviar

Teràpies Manuals

Tècnica de massatge basada en el treball terapèutic amb les mans sobre l'organsime mitjançant diferents maniòbes manuals específiques.

Quiromassatge

Massatge als peus que es basa en l'estimulació de punts reflexes de tot l'organisme, potenciant la capacitat d'autocuració

Reflexología Podal

Tècnica de massatge terapèutic amb moviments rítmics que estimulen el funcionament del sistema limfàtic i eviten la retenció de líquids.

Drenatge Limfàtic Manual

Disciplina terapèutica que relaciona les diferents estructures del cos i la seva funció en la seva globalitat. Busca l'origen de la lesió amb l'objectiu de restaurar l'equilibri global de l'individu a nivell mecànic, fluidic, funcional i neurlògic per retornar al mobilitat a estructures amb moviment restringit.

Osteopatia

Estimulació de punts acupunturals de la pell del cos a través de mètodes diversos. És una tècnica nascuda a la Xina que es capaç de mantenir la salut mitjançant l'aplicació de fines agulles en punts estratègics del cos pels que passa l'energia.

Acupuntura

CENTRE MATADEPERA

Carretera de Terrassa, 2

08230, Matadepera

CENTRE TERRASSA

C/ Antoni Maura, 5

08225, Terrassa

Tel Matadepera: 938 54 41 32

Tel Terrassa: 937 89 97 52

mullesm@hotmail.com

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon

© 2017 by Erik Roldán. Contact erikroldan97@gmail.com